intro.jpg


Aquesta wiki ha estat creada per l'assignatura de l'ús de les TIC del màster Educació i e-learning UOC. L'activitat consisteix en recollir els trets que defineixen les principals teories de l'aprenentatge així com els autors més representatius i es relacionen amb els usos o aplicacions de les TIC en educació.intro1.jpg
Els participants en aquest grup sóm els següents:

Felipe Soler Monreal
Carme Mias Carballal
Mireia Niubó Moncasi
Jose Emilio Batista Barrios

Esperem que us agradi!!!

INTRODUCCIO

El propòsit de les teories educatives és comprendre i identificar els mecanismes associats als processos mentals que permeten l’adquisició de coneixements per tal de descriure mètodes i definir situacions per a que la instrucció sigui méteoria.JPGs efectiva.

Han estat els avenços en la Psicologia durant l’últim segle els que han permès un gran desenvolupament d’aquests principis i teories de l’aprenentatge.
Així l’estudi de la ment i els mecanismes que intervenen en l’aprenentatge han estat estudiat des de diferents punts de vista tant psicològic com pedagògic, donant lloc a diferents teories de l’aprenentatge
L’aprenentatge des del punt de vista psicològic ha estat plantejat des de dos grans enfocaments: el conductista i el cognitivista, que han desenvolupat les diferents teories de l’aprenentatge que exposarem a continuació:
  1. Conductisme
  2. Cognitivisme
  3. Constructivisme
  4. Connectivisme

Aquest vídeo ens fa una petita introducció de les diferents teories de l'aprenentatge.